pajooo je napisao(la):
dzaba sve ljudi..najjaci danas je io ovaj..pa jestel bidjeli kako leti...masina je najjaca danas bila..al ja nisam bio do kraja ..ko je pobijedio--
pozz iz TZ svima! ja cu ostati ovdje jos radi zabave koji dan hehe
ja prezadovoljan iako ovo vrijeme mislim da nije realno. organizator je korektno postupio jer mi je dao nagradu bez da potvrdjujem klasu, jer je bila kisa. nebi mogao voziti po kisi, vidjeli ste kako golf plese i na suhom
na probnoj prvoj voznji sam isao blago trecom i cetvrtom da isprobam zaustavni put.
na drugoj voznji, kvalifikaciji, sam isao maximalno (jedino bez nitra, jer je bilo tako hladno da je bocu nitra bilo nemoguce ugrijati na radnu temperaturu). reakcija 1.3, vrijeme 13.3, ali mi je prilicno nerealno jer je start bio SAVRSEN (to ce svi potvrditi), a napunio sam skoro cetvrtu brzinu na cilju, koja ide oko 240 km/h napunjena. nemoguce je da idem recimo 220 i uz dobar start, a da ne ide mnogo nize.
no nebitno, bitno je samo da golf leti i vrijeme cu potvrditi odmah na drugoj trci gdje vozio, ni tren ne sumljam. jos ce tu biti i nitro. jos dosta njih je ovdje imalo losija vremena, neznam sto.
bitno je i da su hostese predobre