Fele Putovanja.ba Administrator 14.01.2007 #47 Fiesta je zaduzen za to, nemaga jos, mozda se muci :lol:
JD. Član 14.01.2007 #49 Fele je napisao(la): Jel ovo na moj racun, hajd sto si mi to na msn-u reko, jos i ovdje pred svima :lol: Kliknite za proširenje... haha ma moram malo bez dlake na jeziku :lol::lol:
Fele je napisao(la): Jel ovo na moj racun, hajd sto si mi to na msn-u reko, jos i ovdje pred svima :lol: Kliknite za proširenje... haha ma moram malo bez dlake na jeziku :lol::lol:
Fele Putovanja.ba Administrator 14.01.2007 #50 Vidjet cemo tvoje slike. I ja cu onda bez dlake na jeziku :lol:
Fele Putovanja.ba Administrator 14.01.2007 #53 Nema Fieste, nema videa. Sta ja cekam? Pa ja nemogu gledat :lol:
edo_16v Član 14.01.2007 #55 Samo nemojte da video zavrsi na dnevniku, tipa "jurnjave Zagrebackim ulicama" :lol::lol:
Fele Putovanja.ba Administrator 14.01.2007 #56 haha bilo bi dobro, dozivjeli bismo Boom na forumu, pao bi nam server :lol: Sad cu mu ja poruku poslat.
haha bilo bi dobro, dozivjeli bismo Boom na forumu, pao bi nam server :lol: Sad cu mu ja poruku poslat.
Dino Član 14.01.2007 #57 Sta ima veze malo da se forum bestplatno reklamira... Ma nece nas Fiesta zavaliti - nije on takav
nismo Administrator 14.01.2007 #59 zavalit cu vas ja jer sam ljubomoran na one koji su bili a ja nisam (kako podlo)
Fele Putovanja.ba Administrator 14.01.2007 #60 nissmo je napisao(la): zavalit cu vas ja jer sam ljubomoran na one koji su bili a ja nisam (kako podlo) Kliknite za proširenje... :lol:
nissmo je napisao(la): zavalit cu vas ja jer sam ljubomoran na one koji su bili a ja nisam (kako podlo) Kliknite za proširenje... :lol: