srdjo je napisao(la):Skyline prejebeno izgleda na ovim slikama...mada bih ja ipak dao glas Supri...ona mi je jos neostvaren san...
a za sta si ti planirao to auto???...jel kao everyday car ili za neke trke???
Skylinea mozes vrlo lako nasvirati na dosta konja, al Supra ima extra izgled, i nevidim ovde, gdje joj je volan...prejeftina je, tako da je sigurno i njoj kontra volan...
i interesuje mene nesto...moze li se taj auto registrovati legalno u Srbiji???...vidim da si napisao da si sve sredio samo neznas koji da uzmes!!!
u svakom slucaju, koji god da uzmes, neces se zeznuti...oba auta su fantazija...
srecno u biranju i da stigne sto prije u tvoje ruke...
i naravno, odmah da javis sta si nabavio i da stavis milion slika da mi ovamo dobijemo srcani...
edoze je napisao(la):zar ima m6 s manualom,nisam znao:icon_rolleyes:
ko je rekao da je manual. tip tronik
core2sa je napisao(la):iz predstavljanja:
stefanbg je napisao(la):ja sam stefan 85 iz beograda. planiram da uvezem skyline 98 ili supru 96 pa mi treba mala pomoc....
s obzirom da sam ja od onih sto menjaju brzine....i dobar sam u tome (nije da se hvalim al tako sam dobio m6 2005 507 ks)
a lne znam dovoljni o stvarima koje me zanimaju pa mi treba pomos
Kakve supre i GTR-ovi... jos dobija m6 bmw-a jer "dobro mjenja brzine", i stace jedan skupio >40 000 maraka pa jer ne zna nista oko auta, a osvaja nekakve nagrade ovdje doso da trazi savjete.
ovaj forum je izgleda magnet za iskompleksirane lazove.
idi lazi negdje drugo, majke ti.