boss_C200 je napisao(la):imao sam ja kiwija koji je uz kymco "najbolji" skuter,al sam ga prodao i nikad vise nebi uzeo takvo sranje....na njega sam para dao mogao sam kawasakija vozat do sad! sad sam sebi uzzeo polovan scoot yamahu,al je daleko bolji od svih ovih novih skutera sto ih mozes kupit za 2000-3000 KM....kad se jednom pocne kvariti tome nema kraja:icon_evil:
Schumacher je napisao(la):a bas kontam da uzmem sebi kakav skuter na kredit i oco je odlicno al samo kakav li je kvalitet jer 100 ljudi ih hvali a ostalih 100 govori da ne valjaju a ja fkt ne znam al mislim da nisu losi ako ne promjenim misljenje ili ne naletim na nesto mbolje uzecu na proljece jedan ovakav
daki je napisao(la):Znaci bilans od 16 prodatih skutera 0 reklamacija, svi nasi serviseri voze skutere ove, ja sam jedan testni koji je bio izvozo da mi je dosadio vise.
Garancija je godinu dana, ovlasteni servis, sve na jednom mjestu, s tim da ce cijene u 2009 biti nesto manje, i odlicna kreditna linija.
0g1 je napisao(la):daki je napisao(la):Znaci bilans od 16 prodatih skutera 0 reklamacija, svi nasi serviseri voze skutere ove, ja sam jedan testni koji je bio izvozo da mi je dosadio vise.
Garancija je godinu dana, ovlasteni servis, sve na jednom mjestu, s tim da ce cijene u 2009 biti nesto manje, i odlicna kreditna linija.
moguce da su bolji od kineskog smeca , ali ja se jednom opeko i nemam namjeru vise
daki je napisao(la):0g1 je napisao(la):daki je napisao(la):Znaci bilans od 16 prodatih skutera 0 reklamacija, svi nasi serviseri voze skutere ove, ja sam jedan testni koji je bio izvozo da mi je dosadio vise.
moguce da su bolji od kineskog smeca , ali ja se jednom opeko i nemam namjeru vise
Pa koji si imao?