bmwscaner je napisao(la):mogu kad je mokro haha ali jedan škrip ili dva ili da odu gume u 3 p. materine svejedno po volji ti bilo haha
ne kaze se skrip vec se kaze CVIL! :lol:
bmwscaner je napisao(la):mogu kad je mokro haha ali jedan škrip ili dva ili da odu gume u 3 p. materine svejedno po volji ti bilo haha
nismo je napisao(la):ja dobre zajebancije
ne vjerujem da ti u 3oj moze baciti CVIL, snimi pa postavi
elmir je napisao(la):uuuuuuuuuuuu ja dobre teme jbttttttt, u mene auto baci cvil i u prvoj i drugoj i trecoj i cetvroj i petoj a i u onog nekoj R, valjda rally, isaltam svih 5 nabijem 60 i onda tu rally brzinu onda zacvili i auto i motor
addo je napisao(la):nismo je napisao(la):ja dobre zajebancije
Ali samo kada je cesta mokra! :lol: Ja u trecoj mogu samo baciti cvil na mokroj travi!
Astra_zlo je napisao(la):mislis volis da skrines fin je to cejf ali kosta sine guma i kad te panduri vide kazna ti negine
al ipak se slazem sa tobom i ja volim po nekad skrinuti gti ostavi bas lep i poveliki trag
astra_2.0_16V je napisao(la):elmir je napisao(la):uuuuuuuuuuuu ja dobre teme jbttttttt, u mene auto baci cvil i u prvoj i drugoj i trecoj i cetvroj i petoj a i u onog nekoj R, valjda rally, isaltam svih 5 nabijem 60 i onda tu rally brzinu onda zacvili i auto i motor
sta hoces reci,, nije smijesno, nit je informativno, nit ista to sto pises,
Ali samo kada je cesta mokra! :lol: Ja u trecoj mogu samo baciti cvil na mokroj travi!
drugi put kad se napijem dacu nekome da snimi, inace mi zao auto toliko derati, inace slajdram samo u prvoj,,
Astra_zlo je napisao(la):mislis volis da skrines fin je to cejf ali kosta sine guma i kad te panduri vide kazna ti negine
al ipak se slazem sa tobom i ja volim po nekad skrinuti gti ostavi bas lep i poveliki trag
jedini me ti razumijes, ovo ostalo sve, samo gleda da nekoga zajebava, nekog novog,,
Bekir_SA je napisao(la):astra_2.0_16V je napisao(la):elmir je napisao(la):uuuuuuuuuuuu ja dobre teme jbttttttt, u mene auto baci cvil i u prvoj i drugoj i trecoj i cetvroj i petoj a i u onog nekoj R, valjda rally, isaltam svih 5 nabijem 60 i onda tu rally brzinu onda zacvili i auto i motor
sta hoces reci,, nije smijesno, nit je informativno, nit ista to sto pises,
drugi put kad se napijem dacu nekome da snimi, inace mi zao auto toliko derati, inace slajdram samo u prvoj,,
jedini me ti razumijes, ovo ostalo sve, samo gleda da nekoga zajebava, nekog novog,,
Bravo, samo podjebavaju, baci snimak pa im pokazi-dokazi...
bmwscaner je napisao(la):ovako treba izgledati asfalt kad se pravilno skripi gumama
panajotis je napisao(la):Sta vi znate o cvilenju i skripanju guma. Meni sa dizelom skripe gume i u 1 i 2 i 3 i 4 brzini a taman kad dodjem do 5-te onda se probudim
p.s. sale nikad na odmet, krecem normalno zao mi auto ubijati a i jednostavno nije mi privlacno skripati....