Član
hvala brate,u pon ujutro cu ih zvati pa da vidim sta i kakopokusaj u ilmi na jelahu imas na netu njihovu stranicu.
hvala brate,u pon ujutro cu ih zvati pa da vidim sta i kakopokusaj u ilmi na jelahu imas na netu njihovu stranicu.
inace lik sto vozi je doktor
pa kontao sam sutra da zovem mada sumnjam da rade jer je nedjelja,ma znam isto da bih se zezali ovako oko otpada i saranja,da je jeftiniji dio kupili bi novo i cao,ajd vidjet cu kod ilme imal staProvjeri ilmu ako nema tamo kontaktiraj luxusbenz-a sa foruma nek ti da broj od autootpada "Murat" on je jak trebalo bi da ima. A nalazi se u tuzli ali ako je cijena novog astronomska isplati se ic u tuzlu. Poz
druze moj i ja sam njemu govorio da gume moraju biti identicne al sta ces covjek sve zna,znas kad je neko tvrdoglav ko mazga..zato mu se sad obilo o glavu,kostace ga bruku para..sam pao sam se ubio al etNebitno jel doktor ili je zidar, ocito auto nije za svakoga! Imas na piku profil od lotusa pa pitaj, otpad je ogroman... Mislim da neradi Nedjeljom
pa vjerovatno spadaju il u IV ili V generaciju haldex-apa da, al nije isto ni na passat-u 3bg
a gdje su ostali golfovi na listi, zar nisu i golf 5,6,7 haldex?