trizex je napisao(la):a sikijeva....nisam znao da je kod njega RS, nesto ne znam bas.....
VR6Boki je napisao(la):Nisam strucnjak za Fabiu, al ova gore bas i nema neka obiljezja RS-ice, samo Fabia nadjidjana kojekakvim plastikama. Ako je neko RS-icu preradio da ovako izgleda, onda nije dobar Bila je bas za nekih 11.000 KM nedavno RS-ica na Piku i to prava - full serijala. Al nema je vec dugo, valjda prodata. A 11.000 KM nije malo, ako hoces jurilicu, mozes i bolju ubosti za te pare. Ako hoces iskljucivo dizelsku jurilicu, onda je Fabia dobar izbor
MawiGenius pa Tibor ti je sve napisao, prvi post na drugoj strani, kud ces detaljnije od toga...
menso je napisao(la):http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=141739830&pageNumber=1&scopeId
ovo je jedna prava rs-ica i to je medju jeftinijima...pa vidi sta i kako izgleda i sam ces skontati...
VR6Boki je napisao(la):Nije ti to RS-ica ako je mjenjac sa 5 stepeni. RS ima 6 stepeni mjenjac... :icon_biggrin:
Imas finih Seata Ibiza sa 130 KS za tu ili cak manju cijenu, skoro isti auto mehanicki, samo meni malo ljepsi od Fabie RS.