nodiash Član 09.12.2008 #32 Mirso, kad bi mogo koju slikicu napravit svojih sjedista da vidim kako to izgleda bio bih ti vrlo zahvalan
Mirso, kad bi mogo koju slikicu napravit svojih sjedista da vidim kako to izgleda bio bih ti vrlo zahvalan
mirso Član 11.12.2008 #33 nodiash je napisao(la): Mirso, kad bi mogo koju slikicu napravit svojih sjedista da vidim kako to izgleda bio bih ti vrlo zahvalan Kliknite za proširenje... Tek sad vidjoh ovu poruku druže. Nije frka, sutra ću uslikat pa ću stavit da možeš pogledat...pozz
nodiash je napisao(la): Mirso, kad bi mogo koju slikicu napravit svojih sjedista da vidim kako to izgleda bio bih ti vrlo zahvalan Kliknite za proširenje... Tek sad vidjoh ovu poruku druže. Nije frka, sutra ću uslikat pa ću stavit da možeš pogledat...pozz
mirso Član 12.12.2008 #35 nodiash je napisao(la): ajd vazi druze...unaprijed zahvaljujem Kliknite za proširenje...
nodiash Član 13.12.2008 #37 odlicno uradjeno....dobro ljudi rade... uputit cu se put gradacca..mirso hvala jos jednom za slike
adi187 Član 13.12.2008 #40 Super je uradjeno,gledo sam na jos par auta kako su uradili stvarno extra, moram i ja u Gradačac!
mirso Član 22.12.2008 #43 Pike_gti je napisao(la): brate jel hladna ova koza??? Kliknite za proširenje... Nije brate moj