Član
hvala svima....ne znam sad sam u potpuno zbunjen...kakve su to led diode....nikako da skontam...a dinama mi se cini na izgled dobra jer ne kosta te nista.....a uvjek postoji ono "ali"...strah me oce li moci stajati dinama kakav treba drzac...samo da je meni para ja bi svasta jos stavio...naravno moram sebi uzet sic ovaj mi razvaljuje du.. .....naravno da gledam da uzmem sto kvalitetnije dijelove..jer ja vozim ludjacki i po gradu i po naseljima...ako znate za goricu..po samom blatu sam se spusto i dole me napicila pascad...al kad sam god prikocio on staje...gume su mi extra 2 i po godine tek se igilice poderale...ali kocim ludjacki ..staje u mjestu...samo trosim extremno one gumice....a felga mi sva pocrni..od kocenja....za auto naravno da sam u dobroj situaciji...stari vozi golf3 ..i on voli vako nesto napucat auto ali ne voli pretjerat....kontali smo ja i on uzet alu felge po pola...al oce brzo auto mjenjat pa se neisplati...i zakljucak moj na kraju stavljam dinamu u subotu...a to za diode ako bude moglo u ovo prednje svjetlo stavicu takodje...pozz i hvala vam na svemu javljajte se i dalje