Član
Jeste iz Zavidovica, bio je u Mahu, bio je kod Fadila (face) a bio je na servisu u Tesnju danas tj kod nekog tko radi bosh pumpe i rekao mu je da nije pumpa u pitanju.Jel iz zavidovica taj tvoj drug. Kod koga je isao ako mogu znati?
Jeste iz Zavidovica, bio je u Mahu, bio je kod Fadila (face) a bio je na servisu u Tesnju danas tj kod nekog tko radi bosh pumpe i rekao mu je da nije pumpa u pitanju.Jel iz zavidovica taj tvoj drug. Kod koga je isao ako mogu znati?
pravo servis Huso maglaj, oni ce rijesit problem garantujemJeste iz Zavidovica, bio je u Mahu, bio je kod Fadila (face) a bio je na servisu u Tesnju danas tj kod nekog tko radi bosh pumpe i rekao mu je da nije pumpa u pitanju.
Huso Maglaj, radnja se nalazi malo ispod semafora na magistralnom putu, produzis dalje prema doboju dole, malo iza Kamenog zamka je njegova radnja,s gornju stranu ceste, imaju zastave Bosh, oni imaju veliku radnju, jedno 7 boxova za rad, ovlasteni su za Bosh, te posjeduju svoju prodavnicu originalnih Bosh dijelova, to vam nije daleko a momci vrhunski rade. Ja sam bio s audijem kod njih neki dan, nesto sitno mijenjali, i njihov pecat cak vazi i u EU, mislim kada upisuju u servisnu knjigu, sad kome to trebaNe znam sta je odlucio za sutra, ali nisam cuo za tog Husu, svi ovjde spominju nekoga dole oko Jelaha ili TEsanj.Prenit cu mu i za tu varijantu