Član
pozdrav ljudi novi sam clan pa da vas pitam par sitnica, vozim seata 1.9 150 ks (haldex 4x4) imam problema sa autom, auto ide fino do 3000 3200 obrtaja poslije toga auto trzne isto kao da sjecne, auto ne ide kao arl da se ne lazemo ni blizu toga, i onda probije i preko vuce isto sdi, na auto je sve novo, od najsitnijeg dijela do najveceg(set kvacila,bregasta hidropodizaci,turbo itd itd da ne smaram znaci svaki dio), osim maf senzora i tih npr n75 ventil i tako to ispravite me ako grijesim, bio sam kod simanica i kod dosta majstora auto nema greske na dijagnostici dizne pune u voznji turbina puni, ne zna ni simanic sta mu je kaze otidji nek ti dizne pregledaju mozda su zaprljane, danas sam kupio fabricka cijeva ic i turba bruku sam ih platio, sad da li ko od vas moze da mi pomogne da li da idem zuferu u visoko da mi pregleda dizne i bosch pumpu, da li neko zna kako da ispitamo maf i i te zezancije ako se neko razumije, u sarajevu sam, ima li ko kakav prijedlog ili nesto? volio bih da rijesim ovo.pozdrav