Član
RE: Seat Ibiza VR6 RWD Projekt / KOMENTARI
Sve sto si spomenu je tacno nema ni ventila, ni klipova ...zasto? jer ovo je TURBO KIT? a ne Rebuild Engine KIT for TURBO? Poenta ove price je da ti govoris da motori mogu izdrzat 400ks a ja govorim da nemoze, i ja sto vozim VR nisam najpametniji nego govorim kako jest, bas da se nedese ovakve stvari? toliko pritisak i napon na N/A motor??? i da nesta ne popuca ... nema smisla a za sve ostale informacije sto te interesuje javi se na PM pa ce mo pricati i dan i noc ...
GocaS6 je napisao(la):NaneVR je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):nane nisam ja tvoj nikakav pasa niti sam te vrijedjao pa nema potrebe da ti vrijedjas mene, a mahalskim pricama cu kasnije kad predstavim VR6 turbo projekt svog klupskog kolege koji je upravo pri kraju. Sa stock motorom naravno. Koji ce ici na 0.6 bari samo sa debljim dihtungom. O 400 konja manje vise to sam naveo samo kao primjer ne morate se lijepiti na to kao muhe, htio sam reci nesto drugo sto izgleda pojedini ne kontaju.
@Edo: prijatelju uradi tako, rekao sam vec sto je bilo bilo je, ako ces vec mapirati auto na 100 oktana trebat ces uvijek voziti na tom gorivu sto vjerujem da nije problem nego eto samo da znas
pa procitaj dobro sta si napisao .. sto se tice svega ... i javi mi kako se ce se ponasati VR turbo sa stock motorom nakom nekog vremena i hocesli me spomenuti .. da nisam vidio- dozivio nebi ulazio u temu i bezveze prico ... na kraju sretno i tebi i tvom kolegi .....
Znam ja dobro šta sam napisao a tebe spomenuti sigurno hoću samo koji će to kontekst biti nisam baš siguran.
Ajde mi molim te objasni šta je ovo?
http://www.kineticmotorsport.com/pr...T_STAGE4_MKIII_VR6_TURBO_KIT_OBD2-932-99.html
I onda mi objasni ako znaš engleski vidiš li možda negdje u bilo kojem ovome kitu za VR-a kovane klipove, ARP šarafe, ventile od inconela ili bilo što slično?
Ustvari sad sam siguran da ću te spomenuti, malo se obrazuj prijatelju, nemoj napadati ljude jer ako vec imas VR-a ne znači da si najpametniji na svijetu.
Sve sto si spomenu je tacno nema ni ventila, ni klipova ...zasto? jer ovo je TURBO KIT? a ne Rebuild Engine KIT for TURBO? Poenta ove price je da ti govoris da motori mogu izdrzat 400ks a ja govorim da nemoze, i ja sto vozim VR nisam najpametniji nego govorim kako jest, bas da se nedese ovakve stvari? toliko pritisak i napon na N/A motor??? i da nesta ne popuca ... nema smisla a za sve ostale informacije sto te interesuje javi se na PM pa ce mo pricati i dan i noc ...