edo_16v je napisao(la):Konacno rijesio problem sa nitrom koji sam imao godinu dana.. Ne smijem ni napisati sta me je *ebavalo :lol::lol:
:123:
edo_16v je napisao(la):U Mostaru je isao 13,8 samo sa SM-om bez boce, U zivinicama u prvoj kvalifikaciji kada je bila ona kisa 13.6 sa 50 nitra.. Valjda ce i sada sa 150 nitra ici 13 :icon_biggrin:
Zaboravio si napisati da te u Zivinicama Jargo nasibao ! A cudi me da nisi ranije prekopao tu mrezicu. Dodje ona kod svakog solenoida, imam je i ja na solenoidu od boost kontrolera. Haj nek si ti to sredio, valjda te nece vise nista za*ebavatedo_16v je napisao(la):U Mostaru je isao 13,8 samo sa SM-om bez boce, U zivinicama u prvoj kvalifikaciji kada je bila ona kisa 13.6 sa 50 nitra.. Valjda ce i sada sa 150 nitra ici 13 :icon_biggrin:
esso_sa je napisao(la):Zaboravio si napisati da te u Zivinicama Jargo nasibao ! A cudi me da nisi ranije prekopao tu mrezicu. Dodje ona kod svakog solenoida, imam je i ja na solenoidu od boost kontrolera. Haj nek si ti to sredio, valjda te nece vise nista za*ebavatedo_16v je napisao(la):U Mostaru je isao 13,8 samo sa SM-om bez boce, U zivinicama u prvoj kvalifikaciji kada je bila ona kisa 13.6 sa 50 nitra.. Valjda ce i sada sa 150 nitra ici 13 :icon_biggrin: