RE: Moj seatic
bilo bi,polako,u mladosti sam ( a sad sam u kasnoj 21.heh) bio jako nestrpljiv,sad ili nikad,ali sto stariji to vise gotivim onu "strpljen-spase",zato od sad sve polako.
prvo aupsuh,pa kad ulete kake felge (rodjo mi trenutno nesto trazi po austriji),pa spustanja (za ovo cu zaista dugo ako je potrebno stediti,hocu H&R ili nikakve,jesu poskupe,400 maca na akciji,ali jebi ga) pa filtercic kaki,pa lajsne prefarbat,pa ako boga da uspijem ugraditi cd-player (inace ko nije upoznat s time,kod ove se ibize ne moze mijenjati HU,nema adaptera,nego mora se improvizirati pa il pod volan ili u pretinac za rukavice ili ko zna gdje) a za njim stize i pioneerova 306 12' kao i pioneerov GM-5100T koji oboje skupljaju prasinu vec preko godinu dana a neotpakovani,pa onda zajebancije u interijeru,pa ako bude para poraditi na branicima,ali o tom po tom,to za jedno par godina,uglavnom samo polako,imam svo vrijeme svijeta,u u tome i jeste fora,nije gotivno nimalo ostaviti auto nekome na mjesec i onda ga samo pokupiti sredjena,gdje tu satisfakcija,nikad nisam kontao te ljude,iako ih ne osudjujem,svaki ima svoje.
uh raspisa se!