da i ja koju prozborim ... jaran prekljuce kupio alfu 147 1.9 jtd m-jet 16v 140 konja .... znaci nema te rijeci kojom bi ti opisao auto ... unutra rikaro sjedista,dvoozonska klima (digitalna), 8xairbag-a , asr, itd. da ne pisem dalje ne mogu sad da se sjetim svega ugl. kad ga stisne znaci bugvalno volan ti iz ruku ispada ( ZLO NA CESTI KUNEM TI SE) eee sada. Alfa je 2003 godiste i tek je registrovana a platio je 11 400 ... tako da ako mozes sebi priustiti ovakvu alfu ... NAJTOPLIJE PREPORUKE
a sto se tice velikog servisa, evo citav dan smo sa jednim majstorom radili oko nje i mislim da je dijelove platio oko 400 stoje, cener gore dole i majstor mu uzeo 130 maraka. sto se tice djelova koje smo zamjenili : zubcasti remen, mikro remen, vodena pumpa, spaner, roler, ulje selenia 5w40 cista sintetika koja se mjenja svakih 15 000 kilometar, uljni filter, zracni filter,filter nafte ... eto toliko od mene da ne baljezgam vise ne znam jesam sta zaboravio ... i jos nesto ovaj momak gore sto je rekao za lafetu je u pravu ... orginalna lafeta je 400 maraka al dok su ove turkis i slicno duplo jeftinije ... eto ne mogu vise da campri