Savjet....Alfa Romeo 156 1.8 TS

Savjet....Alfa Romeo 156 1.8 TS

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sve zavisi kako je auto odrzavano, cudim se da jos nije niko rekao kakva alfa to je smece kvari se stalno... al realno koje se auto ne kvari! svako auto koje je razvaljeno i istroseno kvarit ce se... ja nemam iskustva sa Alfama, samo znam da su oku ugodne i vrlo rado bih posjedovao Alfu, bilo koju zbog samog imidza, uglavnom samo gledaj ocuvano, odvezi mehanicaru, pogledaj broj sasije ispitaj sve, ako bude uredu, mala je mogucnost da ces imati problema, ali naravno imaj na umu da i ti moras odrzavati auto ako hoces da bude uredu sa njim sve;)

Član
samo bjezi od selespeed-a .
Prijatelj je imao tu alfu sa selespeed-om , onda mu se on pokvari auto izgubi sve brzine osim rikverca i to mu se desi iz cista mira.
Onda je auto islo u sarajevo na ovlasteni servis (500km) oni kao nesto procackaju pa proradi pa opet nakom 10tak dana isto .
Onda je bio 2 puta na alfinom servisu u BG-u (oko 1500km troska) i nista nisu rijesili .
Ko kad su nasi cutuci peku zanat na selespeed-u :icon_sad:

Bjezi od njega ko djavo od krsta :lol:

Super Moderator
Armin_tz je napisao(la):
JA znam da ljudi pljuju italijanska vozila pa zbog toga bi i volio da se javi neko ko je ima i ko je vozi...iz prve ruke da kaze!Ona je meni extra ali eto hocu da cujem misljnje ljudi koji su vise vremena proveli u alfi od mene...

pljuju al fiata jer mu se lampice pale

Član
:cool: dijelovi jesu malo skuplji, ali ne govorim sad o 50 posto skupljim dijelovima itd. - to auto je ipak u rangu A4, BMW 3 i sl. - manja executive klasa. Mani se selespeeda, dobro ti kazu, vidis da je 2009 godina a i dalje je bauk ako vozis neko auto koje nije svabo napravio - i sam mozes mislit kako je onda bilo prije 5-10 god, i kako je to auto odrzavano tada. Ako se odlucis da je pogledas/pregledas, javi mi se da odemo kod doktora za talijane, nek on da svoje misljenje. LP

dakle prodajem alfu 156 2.0 TS presla 186 000 uredno servisirana,novi diskovi i prednji i zadnji zajedno sa disk plocicama,alarm,daljinsko automatska klima,farovi GTA look crni sa xenonima,moze varijanta sa gumama 15 cola ili 17 cola sa novim gumama,ulje promjenjeno danas (stariji post), auto je u extra stanju ovdje ima i koja slika http://vtbih.com/index.php?topic=333.0

vise informacija na broj 061157704

et jedna alfa,ne znam hoces vidjet slike,ak ne vidis stavit cu ja koju...
znaci nije moje auto,oglas iz usluge...

Član
bio je taj clan na forumu nekad,cini mi se
backo,ak se ne varam,tak nekako;)
ja gledao danas,extra alfa,11 hiljada je cijeni ak se ne varam,nezz opet tacno,ima na pik.ba

edoze je napisao(la):
bio je taj clan na forumu nekad,cini mi se
backo,ak se ne varam,tak nekako;)
ja gledao danas,extra alfa,11 hiljada je cijeni ak se ne varam,nezz opet tacno,ima na pik.ba

jest bio ;)
samo valja naci garazu :icon_question:

Član
trizex je napisao(la):
:cool: dijelovi jesu malo skuplji, ali ne govorim sad o 50 posto skupljim dijelovima itd. - to auto je ipak u rangu A4, BMW 3 i sl. - manja executive klasa. Mani se selespeeda, dobro ti kazu, vidis da je 2009 godina a i dalje je bauk ako vozis neko auto koje nije svabo napravio - i sam mozes mislit kako je onda bilo prije 5-10 god, i kako je to auto odrzavano tada. Ako se odlucis da je pogledas/pregledas, javi mi se da odemo kod doktora za talijane, nek on da svoje misljenje. LP

Tvoj imenjak? :D

Član
Schumi je napisao(la):
trizex je napisao(la):

Tvoj imenjak? :D

Nije, ja se ne zovem Amir :p

Član
Ja sam mislio na Ajdina iz Zenice,ali očito ima više doktora za Talijane..A i mora ih biti kad su kvarljivi,valja to praviti.. :D

Član
i ja sam cuo za tog nekog ajdina,al nezz lika:icon_rolleyes:
sta cu kad mi se auta ne kvare:lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.