CUPRA SX Član 20.09.2015 #91 kao sto ti kazes "bacam like" i za ovaj odradjeni posao,i prenesi nam utiske za miris jel valja cemu, ja ne mogu naci da valja i da duze traje
kao sto ti kazes "bacam like" i za ovaj odradjeni posao,i prenesi nam utiske za miris jel valja cemu, ja ne mogu naci da valja i da duze traje
DraganBl01 Član 20.09.2015 #92 Zahvaljujem, ljepse je dosta ovako bar meni. Mirise fino za sad vidjecemo do kad, ali nije nesto jak
Davor_ Član 21.09.2015 #93 Druuuuuze za auto postoji samo jedan miris! Dislajkujem cjelu garažu odmah )))
DraganBl01 Član 23.09.2015 #97 Ma nisam, dao otkaz pa sad kontam kako mi je najisplatnije i najpametnije
DraganBl01 Član 06.10.2015 #104 @davor bice dok se sjetim uslikati, ovako opalim koju sliku iz kuce ili na parkingu @ArminM hvala trudim se da bude i bolji
@davor bice dok se sjetim uslikati, ovako opalim koju sliku iz kuce ili na parkingu @ArminM hvala trudim se da bude i bolji
Davor_ Član 06.10.2015 #105 DraganBl01 je napisao(la): @davor bice dok se sjetim uslikati, ovako opalim koju sliku iz kuce ili na parkingu @ArminM hvala trudim se da bude i bolji Kliknite za proširenje... Ajde nemoj da si lijen.
DraganBl01 je napisao(la): @davor bice dok se sjetim uslikati, ovako opalim koju sliku iz kuce ili na parkingu @ArminM hvala trudim se da bude i bolji Kliknite za proširenje... Ajde nemoj da si lijen.