Trozic je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Iscrtaj skodn znak na papiru i uslikaj kako ga crtas i stavim tvoje iem i preziem na sajbu Fabijane
uradim ti to ja u PS + ti dodam animaciju
fast..tuning20 je napisao(la):uh jednom rijecju s-v-a-k-a c-a-s-t predobro je
bilosto je napisao(la):ok, i sta bi na kraju!? da mu minus dajem or?!
edit...
vidim vec su mu je pala reputacija... sinoc bilo mislim 8 ili 9, sad je 5... a covjek nista jos ne dokaza... niti smo mi dokazali...
ajde, nadjite stranicu gdje imaju ovi radovi, pa da znamo da je fakat fake... ili on nek dokaze da je on crtao... a moze lako dokazati, ima papire na kojima je crtao prije nego je u ps prebacio, nek fotka papire...
e, jesmo mi ljudi, zivotinje! nije sramota pogrijesiti, poletjeti da se zakitimo tudjim liscem (npr. staviti tudju sliku umjesto svoje i glumiti dobrog frajera/ribu, ili plagirati necije radove - znamo sta je plagijat, a?) - ali sramota je kako svi odmah poletimo da kaznjavamo, da osudjujemo...
ne branim momka, nego mi se gade pojedinci!
bilosto je napisao(la):ok, i sta bi na kraju!? da mu minus dajem or?!
edit...
vidim vec su mu je pala reputacija... sinoc bilo mislim 8 ili 9, sad je 5... a covjek nista jos ne dokaza... niti smo mi dokazali...
ajde, nadjite stranicu gdje imaju ovi radovi, pa da znamo da je fakat fake... ili on nek dokaze da je on crtao... a moze lako dokazati, ima papire na kojima je crtao prije nego je u ps prebacio, nek fotka papire...
e, jesmo mi ljudi, zivotinje! nije sramota pogrijesiti, poletjeti da se zakitimo tudjim liscem (npr. staviti tudju sliku umjesto svoje i glumiti dobrog frajera/ribu, ili plagirati necije radove - znamo sta je plagijat, a?) - ali sramota je kako svi odmah poletimo da kaznjavamo, da osudjujemo...
ne branim momka, nego mi se gade pojedinci!
edoze je napisao(la):a dokazano je da nije crtao,jer su neki clanovi vec imali par slika na racunarima
edoze je napisao(la):@davor:sta ne valja meni je bas extra
respect
Trozic je napisao(la):@davor
dobro si nacrtao,
skeniraj to i polako popravljaj u PS-u i oboji i biće ekstra
edoze je napisao(la):mislim da ne bi trebao dirat to na racunaru
ovo se cijeni,jer je ovo umijece
bar po meni
jer sam pokusavao i znam kako je