Član
dadao_style je napisao(la):to nije istina za trap da će se raspasti za 4 mjeseca onda si ti vozio neki krš totalni kod mene su na mom golfu 195 50 15 pune dvije godine i u tom vremenu sam promjenio samo zadnje ležajeve i prednje krajnice i više ništa i još mala napomena vozim ga na običnim uljnim amortizerima sa crvenim spiralama što nije preporučljivo e sad ili ga ja pazim previše po rupama ili je golf izdržljiv ili mu ne šteti 195 50 15 ?????? uglavnom sam siguran da golf bez problema može da nosi tu dimenziju guma i felgi
Druze jedno je vozim ga a drugo kako ja vozim i koliko ja prelazim kilometara.
Kad bi vidio gdje sam sve ja izlazio sa autom pamet bi ti stala vjeruj.Pretprosle godine za 1.maj do vikendice mog jednog druga na kuberu(brdo izmedju zenice i busovace)su dva golfa izvlacili konjskim kolima da izadju zbog silneog blata.Posto sam ja dosao malo poslije morao sam im pokazati kako kadet izlazi skroz bez problema.Da nespominjem 95 000 predjenih kilometara za dvije godine.Puno sam na cesti i puno i stiscem i zbog toga svakih 20 do 30 dana moje auto ide na kontrolni tehnicki(10km nije puno da ti kazu sta sve nije uredu).I ja necekam da kuglu da podje kuckat niti cekam amortizere da propisaju.A na kraju krajeva vasa cesta po sarajevu je autoput za ceste po zenici.
I jest istina.Mogao bih ti nabrojati bezbroj primjera.