Član
Kao odgovor na temu navest cu vam dva auta koja sam ja imao i oba sam vozao po 2 godine.
Golf II GTI '90 godina
gume - 195/60/14
-otvaran motor 2 puta
-mijenjao kugle i krajnice 6 puta
-zadnje lezajeve 4 puta
-prednje lezajeve 2 puta itd........
Podug je spisak da ne nabrajam.Svi zamjenjeni dijelovi su meni slati iz Minhena da nebiste rekli da sam se zajebo sto sam kupovao na pijaci.
Kadet GSI 2.0 16v
gume 205/50/15 naprijed a nazad 215/50/15
-obrve bile pocele hrdjat pa sam uz obrve presvukao i zastitio pod i ospricao komplet auto cca 800km materijala(moje ruke)
-i nista vise.
E sad vi meni recite koja od ova dva auta su mene kostala vise?
Nemislim na novac nego na zivce i vrijeme izgubljeno popravljajuci auto.
U ratu se vozalo sta se stiglo.Moj jedan komsija je citav rat vozio Citroen Visu II Club 1.8d na trafo ulje,lozu i bog zna sta vec sve ali to niko ne spominje jer nije VW.Smijesno.Pa samo jos u bosni Golf II moze kostati 5000 ili 6000 km.Po njemackoj,austriji ili uopsteno po evropi "to" kosta par stoja eura ako ga vec nedobijete djaba.
Golf II GTI '90 godina
gume - 195/60/14
-otvaran motor 2 puta
-mijenjao kugle i krajnice 6 puta
-zadnje lezajeve 4 puta
-prednje lezajeve 2 puta itd........
Podug je spisak da ne nabrajam.Svi zamjenjeni dijelovi su meni slati iz Minhena da nebiste rekli da sam se zajebo sto sam kupovao na pijaci.
Kadet GSI 2.0 16v
gume 205/50/15 naprijed a nazad 215/50/15
-obrve bile pocele hrdjat pa sam uz obrve presvukao i zastitio pod i ospricao komplet auto cca 800km materijala(moje ruke)
-i nista vise.
E sad vi meni recite koja od ova dva auta su mene kostala vise?
Nemislim na novac nego na zivce i vrijeme izgubljeno popravljajuci auto.
U ratu se vozalo sta se stiglo.Moj jedan komsija je citav rat vozio Citroen Visu II Club 1.8d na trafo ulje,lozu i bog zna sta vec sve ali to niko ne spominje jer nije VW.Smijesno.Pa samo jos u bosni Golf II moze kostati 5000 ili 6000 km.Po njemackoj,austriji ili uopsteno po evropi "to" kosta par stoja eura ako ga vec nedobijete djaba.