Haman pa danas niko nije otisao do tog lika, uglavnom u tom mjestu imam par jarana, koji su trenutno na faxu, al' sam ih kontaktirao pa cekam informacije od njih, ko ima takvog golfa sve tu i otici cu ja sam...
Jos nesto, za ove koji ne znaju, bili ja i otac kod odvjetnika, u slucaju velike stete, gdje trebam dobiti dosta para u odsteti, postoji fond unutar drzave, koji ti policija mora izmiriti, np. meni neko razbio auto i pobjegao, ako se policija pravi luda i stavi u zapisnik N.N pocinilac, onda ja tuzim tog' N.N, i policija iz drzvanog tog' fonda koji je osnovan samo za ovakve slucajeve meni namiruje odstetu, to rade odvjetnici na procnat, u ovom slucaju on dobar 300-400 km, ja dobijem svoje pare i napravim auto, odvjetnik ode dva puta i dobimej ostetu, samo da znate od sada, nece ni jedan odvjetnik uraditi to ako nije velika osteta, jer on ispod 300 KM nece da se opterecuje!
Za to smo saznali, ali nismo rekli u policiji da znamo za ovaj sistem, te da ce nam oni morati odstetu izmirit', pustit cemo ih jos para dana, dok ne dobijemo zapisnik, sa kojim cu ja u svom osiguranju trazit procjenu stete na autu, sluzbenu, ovo ne sluzbeno kod majstora auto staji, procijenio je na 3000, B stub je pomjeren unutra, auto je van giometrije svoje!