ako si skidao ventilator sa procesora ocisti staru pastu i stavi novu..zato ti se i gasi..nema dovoljno dobro hladjenje pa ga automatski iskljucuje kao preventivu od daljeg ostecenja..imao isti problemVadio sam bateriju, nema prasine jer je cist ko suza.
kod mene se upali i radio jedno 5 sekundi i odmah se ugasi...i ja odnesem u genelec kaze meni cojk jesil skido cooler reko jesam ..a pasta?? e reko to nisam..skide cojk opuha ga stavi paste upali komp radi..prosto ko pasulj...a meni cvancika iz dzepa...Ako je tako onda moze biti i do toga jer sam komplet hladnjak zasarafio za plastiku na matičnoj jer je se slomila ona kopca za kacenje. Ali opet bi.se.trebao upaliti ja mislim. Ovako radi sekundu i ugasi se
nemoj ga silit onda ..to sto se gasi je mehanizam zastite od nekog preopterecenja ili kvara...odnesi u servis nek pregledaju..mada ja mislim da je do kulera...ako ti je pukao nosac ne nalegne dovoljno dobro na procesor..jer on bas mora dobro naleći inače zajebavaEvo stavio sam i novu pastu i sve opet isto