Član
evo iako vec duze vrijeme imam 407icu tek je sada predstavljam...
prije ovoga sam imao 406icu i dao u zamjenu za ovoga plus moja doplata...
dakle:
Peugeot 407 2.0 HDi, 100KW, 2004god sport paket i 180000km...
od opreme ima:
dvozonsku klimu,senzor za kisu i svjetla,radio cd sa komandama na volanu(nazalost bez mp3),kozna sjedala(koza me nikada nije privlacila,al ova mi se pravo svidjela),kozni naslon za ruku,board computer,bijeli satovi,4x elektricna podizaca,mjerenje pritiska u gumama,esp,abs,asr,el. spigle koje se preklapaju kad se zakljuca,trokraki volan,10 airbaga,vjerojatno ima jos al se trenutno nemogu sjetit
6 brzina...
i imam 17ke felge originalne cosmos...
nazalost nisam imao puno da biram kad sam kupovao,jer je isla moja 406 u racun koja se tesko mogla prodati za kes...
evo par slika:
bit ce nove i bolje slike dok stavim ove felge u potrazi sam za ljetnim gumama u dimenziji 215 55 17
ne planiram nesta puno radova na njemu...
al u planu imam:
xenon u kratka svjetla
chip najvjerojatnije u sm-u ( 165konjica :icon_biggrin: )
i jos koje sitnice al to mi je trenutno u planu...
zaboravih napisati imao je vec ubacene diode za osvjetlenje tablice i unutrasnjosti...
svaki prijedlog je dobro dosao
prije ovoga sam imao 406icu i dao u zamjenu za ovoga plus moja doplata...
dakle:
Peugeot 407 2.0 HDi, 100KW, 2004god sport paket i 180000km...
od opreme ima:
dvozonsku klimu,senzor za kisu i svjetla,radio cd sa komandama na volanu(nazalost bez mp3),kozna sjedala(koza me nikada nije privlacila,al ova mi se pravo svidjela),kozni naslon za ruku,board computer,bijeli satovi,4x elektricna podizaca,mjerenje pritiska u gumama,esp,abs,asr,el. spigle koje se preklapaju kad se zakljuca,trokraki volan,10 airbaga,vjerojatno ima jos al se trenutno nemogu sjetit
6 brzina...
i imam 17ke felge originalne cosmos...
nazalost nisam imao puno da biram kad sam kupovao,jer je isla moja 406 u racun koja se tesko mogla prodati za kes...
evo par slika:
bit ce nove i bolje slike dok stavim ove felge u potrazi sam za ljetnim gumama u dimenziji 215 55 17
ne planiram nesta puno radova na njemu...
al u planu imam:
xenon u kratka svjetla
chip najvjerojatnije u sm-u ( 165konjica :icon_biggrin: )
i jos koje sitnice al to mi je trenutno u planu...
zaboravih napisati imao je vec ubacene diode za osvjetlenje tablice i unutrasnjosti...
svaki prijedlog je dobro dosao