Sto kaze Erol, dobro je za montirati,videti kako je i skinuti,za neko ozbiljnije voznja ipak bih ti preporucio fabricke opruge uz eventualno punjenje amortizera guscim uljem (ako vec neces uzimati krace opruge ili gewinde). Na secenim oprugama auto skace tj. klacka u voznji i ako nije opruga dobro nalegla postoji mogucnost da ti volan blokira u jednu stranu (ne full ali se teze mota i ne vraca sam), heh za 5-6god koliko vozim svog sam mnogo toga probao pa ti zato govorim iz iskustva, od obicnih opruga,secenih,GTIevih,Apex-a,FK,nekih noname,pa evo sada do gewindi koje su ubedljivo najbolje resenje (ali logicno i najskuplje).
Torziju ne mozes spustati sam, a pre svega obrati paznju kako ti stoje tockovi, moraju biti identicni,ravni,ne sme se cuti nikakvih zvukova iz iste,pa i onda postoji mogucnost da ces je morati reparirati kada je otvoris (jednostavno to je macka u dzaku,nikada se ne mozes 100% reci kakva je dok se ne skine).
Cek jesi kupio samo plastike preko stopke sto dodju ili komplet sa kucistima? Stopke su super a cena je smesna, ja sebi trazim one kod kojih je zmigavac beli,ne zatamnjen,one su dosta redje.
A znas da nisu isti dzekovi na Ph1 i Ph2 stopkama? Tako da trebas malo i pocaprkati po instalacijama,evo linka i za to:
http://www.205gtidrivers.com/ (pod download) u tom slucaju gubis dva rikverc svetla (rikverc spustas na mesto jedne maglenke, ima kupiti i Ph2 poklopac koji je blago toniran u crveno,ali kada se ubaci u rikverc svetli dosta svetlije od maglenke).