Početnik
...a i taj RAZBOJNIK amater, ne zna da puca. Tri komada i živa:icon_confused:
merdecesW126 je napisao(la):...a i taj RAZBOJNIK amater, ne zna da puca. Tri komada i živa:icon_confused:
merdecesW126 je napisao(la):...a i taj RAZBOJNIK amater, ne zna da puca. Tri komada i živa:icon_confused:
jarane moj fino bi to bilo kad bi se digao citav grad za nju da je brani, ja bi prvi isao, al najtuznije je to sto ce ta djevojka sutra biti vec zaboravljena, i svak ce reci ma j*o nju glupacu pravila se pametna, niko nece pomisliti da se to moglo njemu desiti,tvrdoglavi je napisao(la):nije ona bezze reagovala,nemoj te tako...niko ne razmislja o psihickim posljedicama,pa znate li vi koliko je kladionica opljackano u sarajevu u zadnjih 2-3 mjeseca :icon_question:
mozda je vec bila jednom na udaru...ako prezivi,treba se cijeli grad dignut i stat iza nje,pa da vidim koji ce je sud osudit :icon_mad:
svaka joj cast,ja joj kapu skidam...
kako bi vi reagovali,da imate pistolj...ja bgm isto,ne diram te ne diraj me :icon_mad: