Član
zilla_ je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Ma kakva uljna pumpa, nema to veze sa tim, tebi je problem ili u diznama, ili u bosh pumpi ili trebas staviti nepovratni ventil za naftu mada nevjeruje m da ti se vraca nafta!
Uljna pumpa gura ulje sta ona ima veze sa paljenjem, pa ispusti svo ulje iz auta izvadi uljnu pumpu upalices auto, radice 15 min sigurno pa ce zakovati!:lol:
Neofiraj se kod majstora nes pominji uljnu pumpu!
Ipak će ispast da se ti ofiraš ovim komentarom... Nemoj nikad tvrdit za nešto da nije ako nisi bar 90% siguran
Juče ostavio auto kod majstora da i zamijeni vodenu i da vidi to s paljenjem... Po nesreći jutros bilo toplo i on je upalio bez ikakvih problema... Kada sam mu objasnio moj problem rekao mi je da je 99% do uljne pumpe jer valjda u njoj ima neki hepek koji reguliše pritisak i on se zna ponekad zaglavit... kad je hladnije ulje je malo gušće i pumpa nabija veliki pritisak i to stvara problem u glavi motora....
Uglavnom posle bajrama idem mijenjat uljnu pa javim kako je prošlo :icon_biggrin:
Ja cu ti opet reci da to nema blage veze i neofiram se, ako nemas pritiska ulja palila bi se zujalica, covjek na 16v motoru nije nikako imao pritiska u glavi ventili su zvonili ali je motor radio normalo!
Pa nije zazor na ventilima 2cm pa da ventil nikako ne radi,nek ti majstor zamjeni i radilicu mozda i ido nje!:lol::icon_eek: nemoj da te levate ti majstori!