Jbg drug tebi nek je sretno na sudu iz ovog tvog kako kontam lako ces ih dobit, sem toga po meni trebao bi postoji dokaz za svaki saobracajni prekrsaj, znaci proso kroz crveno slika, brzina slika, pojas slika a ne ono rekla kazala jbg tako moze cekat 2 sata niko ne naidje zaustavi prvog tebe ti sam u autu hop proso si kroz crveno,nisi vezo pojas, nemas opremu hajmo kazna jb drzavu dje ne smijes sam hodat ulicom jer ti zadnar ako si sam pise sta hoce.
Kad smo vec kod toga mene su u pocetku zaustavljali non stop kad su skontali da ne locem dok vozim da imam vise opreme nego oni i da sam Dobojlija vise nisu, doduse i ti likovi su odavde domaci pa i to vjerovanto igra neku ulogu.
Isto moram pohvalit zandare sa Jelaha znaci nisam napravio neki veci prekrsaj moglo je proci sa opomenom, ali likovi pitali jesam pio ja reko nisam kaze vozi sretan put.
Zandari PS Doboj Jug isto svaka cast ljudi maksimalno korektni, doduse nije saobracajna nego ova obicna al su 2 puta dolazili neko zvao da smo previse glasni, oni dosli kao ok ste vi nemojte samo sta zapalit drugi put dosla druga patrola kaze jarana dosli zajebavali se sa nama bili par minuta i otisli.