Vuligaran, psuje, vrijedja... Puse se coek... Dig'o se u nebesa...Svaka cast na projektu, mnogo je ulozeno , a ponajvise volje i truda. Ali meni nije jedno jasno, zasto je Roman onako vulgaran , psovke itd ta vrijedjanja koja su upucena Buličiću.
Zar nebi bilo sportski stat na crtu i odmjerit snagu i umijeće vožnje i onda ko izgubi nek se pokrije ušima, a ne ovako evo 4-5 godina oni se nesto prepucavaju preko facebook postova i statusa.
sam Roman kaze da ima plan kako ce izaci na kraj sa njima i sud ce biti ukljucen mozdaCijenim njegov rad trud i automobil...ali kakve mu koristi kad nikada nece stati na crtu s njima jer je Romanu zabranjeno nastupati na ijednom street raceu u HR
Znam za tu pricu ali to ne pije vodu...kakav sud...ako "ja" nesto organiziram imam i za pravo zabraniti pojedincima da dolaze na taj skup...druga prica je ako taj street race bude u organizaciji nekoga drugoga pa mogne sudjelovati...ovako tesko...ali sam je sebi kriv...mogao je skratiti malo jezik i vec ako pravi opasno auto ponizit sviju na nacin koji treba....na 402msam Roman kaze da ima plan kako ce izaci na kraj sa njima i sud ce biti ukljucen mozda
ima jos i Split, Zminj i Grobnik.Znam za tu pricu ali to ne pije vodu...kakav sud...ako "ja" nesto organiziram imam i za pravo zabraniti pojedincima da dolaze na taj skup...druga prica je ako taj street race bude u organizaciji nekoga drugoga pa mogne sudjelovati...ovako tesko...ali sam je sebi kriv...mogao je skratiti malo jezik i vec ako pravi opasno auto ponizit sviju na nacin koji treba....na 402m