Član
O da pa ja sam o njegovom autu i po americi pričao da covjek skine "dasku" iz gepeka i odveze rekord!Ja jedva cekam da vidim vrijeme i maksimalno navijam da obori sve moguce rekorde i postigne nemoguce. Iskreno, bas bi mi bilo drago. O komentarima i njegovim postovima nemam komentara, svako ima svoj problem u glavi, ovdje me interesuje samo auto i sta ce to biti. Fora je sto je on jedini dolazio autom na trku, pravio ispod 10 sec. i istim autom se vracao. Realno, skidam kapu do poda! Za ovo ostalo mozda i ima razlog iz proslosti i sadasnjosti, boli me tuki za to, ali dovesti takav auto te brzinske klase na tockovima, a ne labudici, e to je vec za respect!
Samo mene je lično "odbio" od projekta tom nekom pričom već godinama evo sad ćeauto i sve ću jebat i tako GODINAMA!!!
Cak sam i pisao de smiri čuti radi i kad dodjes na stazu i skenjas sve onda govori i pričaj.
A ovako brate vazda nešto pljuje da gasi neke rimske vatre koje je tamo opet neki spartanski mitski borac zapalio.
I vazda se sexa sa svacijom mamom bez pristanka i svima jebeno mjeri procenat masnoće i kako ćevape jedu!
Može se biti "mangup" i na drugi način, ćutiš i mećeš ga svima kulturno a ne EZGARIMA SIZIFIMA i HERKULESIMA.