Oggy je napisao(la):extra auto i iskreno, mislio sam da je mnogo skuplje... normalno da gledas da zaradis, kad vec imas te pare da radis sa njima, sto ne bi..isto ja felge, kupio za 250KM, meni se svidjaju, pa ih ipak stavio u oglase, al cijena 400KM, ako odu dobro i jest, ne odu, opet ja imam dobre felge.. a nOke, malo si pretjerao, i ti si na felgama zaradio 400KM :icon_twisted:
bulex je napisao(la):nema noketa... hahaha
nismo je napisao(la):bulex je napisao(la):nema noketa... hahaha
sta bi od onako aktivnih clanova, vjerovatno nemaju vremena :lol: :lol::lol:
SamiRX-8 je napisao(la):nismo je napisao(la):bulex je napisao(la):nema noketa... hahaha
sta bi od onako aktivnih clanova, vjerovatno nemaju vremena :lol: :lol::lol:
Ostali clanovi manje vise, bitno je da je black_devil iz istog grada, pa moze s covjekom zajedno kafu popiti... pogledati auto malo i tako :lol:
Death_beat je napisao(la):i jos, sa dvije cure se vozit - u dvosjedu :lol:
edoze je napisao(la)::lol::lol::lol:
sto me tema nasmija
hbga,oglas je fkt smijesan,pomalo i glup,bez obzira sto vlasnik cita,ja ostajem pri svom misljenju,ne znam sto ti treba to,pored takvog auta,al et,tvoj izbor:icon_biggrin:
NekoIme je napisao(la):Na BH tablama? Moja je tvrdnja zasnovana na informacijama iz policijske uprave, tamo su mi rekli da kod nas nije registrovan nijedan primjerak.
Uostalom nije ni bitno, nisam ga kupio zato sto sam mislio da ga niko nece imati, vec zato sto obozavam taj auto. I od 2006. kad sam ga vidio na Zagreb Auto Show-u nisam isao na more, nisam se vani napijao, niti usao u kladionicu, samo da bih sebi ustedio za njega.
A ako se proda za bar 39 000, slijedeci na redu je Skyline R34 GTR