Death_beat je napisao(la):joj likova, koliku god on cijenu da je stavio, njegova stvar..vase je da mu pozelite srecu sa prodajom, a nije da pametujete kako je precijenio..
emir_89 je napisao(la):a taj drugi crveni je ja mislim prvi u sa. jer ga je vozo lik sto drzi nissanov prodajni salon. davno nekad je bivao parkiran dole kod njihovog bivseg salona kod kina radnik, pa je onda cesto bio parkiran na el tariku, gdje su kasnije prebacili svoj salon...
SKOYA je napisao(la):Evo link raja pa naparite oci,ima jedan slican ko ovaj 13895 dol.
http://www.exporttrader.com/section/search/unty/1/carmark/NISSAN/carmodel/350Z/findcar/go/
Kemo_T je napisao(la):NekoIme je napisao(la):Kemo_T je napisao(la):Uh jos ja ne vidjoh da je tvoj 2003 i plus 88000 nek je i kilometara puno je za njeg...Smijeg glavu dat da se ovakav moze nabaviti za 8000-9000 dolki... samo ne znam gdje nadje onih 15.000 $ ?
55 000 milja (88 000 KM) - puno? Svasta...
8-9000? Pa ja ne znam sto ih onda kod nas nema k'o Golfova onda, kad su tako jeftini
Znamo i ti i ja da se 350Z koja je 2003 godiste i presla onoliko koliko je tvoja moze nabaviti za manje od 13.000 - 12.000 $ ...sto znaci realno za nekih 35.000 km moze biti u Bosni ,mozda cak i manje ......