G
GoPlay
CHIP
ima svoje klase.
kao i VW porodica...
polo
golf
jetta
pasat
pheaton
Tako isto ima i intelov procesor ili AMD ili bilo ciji drugi.
Kvalitet izrade.
zasto za neki prozvod na igled isti i po preformansama placamo razlicito. jedan npr. 5$ a drugi 15$
zato sto imaju klase prozvoda.
Uzmi kakav hoces i zelis laptop. pa i dell XPS i stavi adobe premier ja cu te pokosit sa mekom i FCP-om i jos ce ti pasti premier nekoliko puta u tome!
OVO PRICAM iz LICNOG iskustva.
tebi ako laptop koristi za igrica i foruma il programiranje logika je da ti windows odgovara mada je i windows upitan za programiranje ali hajde laptop zadovoljava tvoje potrebe.
Meni laptop sa windowsom ne odgovara mojim potrebama zato sam uzeo mek. platio i isplatio i razrahatio.
pa tako i apple macbook pro se nalazi kao br 1 na ljestvici pa ostali ispod.
zasto je Dell isti preformansi skuplji od HP-a ili Acera???
upravo radi kvalitete izrade komponenti.... Hp svake godine na svojoj cijeni izgubi 50%vrjednosti.
ili lenovo think pad u odnosu na toshibu... zna se sta je lenovo a sta toshiba xD
ima svoje klase.
kao i VW porodica...
polo
golf
jetta
pasat
pheaton
Tako isto ima i intelov procesor ili AMD ili bilo ciji drugi.
Kvalitet izrade.
zasto za neki prozvod na igled isti i po preformansama placamo razlicito. jedan npr. 5$ a drugi 15$
zato sto imaju klase prozvoda.
Uzmi kakav hoces i zelis laptop. pa i dell XPS i stavi adobe premier ja cu te pokosit sa mekom i FCP-om i jos ce ti pasti premier nekoliko puta u tome!
OVO PRICAM iz LICNOG iskustva.
tebi ako laptop koristi za igrica i foruma il programiranje logika je da ti windows odgovara mada je i windows upitan za programiranje ali hajde laptop zadovoljava tvoje potrebe.
Meni laptop sa windowsom ne odgovara mojim potrebama zato sam uzeo mek. platio i isplatio i razrahatio.
pa tako i apple macbook pro se nalazi kao br 1 na ljestvici pa ostali ispod.
zasto je Dell isti preformansi skuplji od HP-a ili Acera???
upravo radi kvalitete izrade komponenti.... Hp svake godine na svojoj cijeni izgubi 50%vrjednosti.
ili lenovo think pad u odnosu na toshibu... zna se sta je lenovo a sta toshiba xD