Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Problem sa grijanjem... Problem rijesen +slike

mikulaz

Član
Jedna sajla ide na tockic od brzina a to je prvi levo i on regulise klapnu izmedju kutije grejanja i ventilatora tj drugi kraj mu je ispred nogu od suvozaca. Druga sajla ide na srednji tockic toplo hladno i njen kraj ide na prvu klapnu na ulazu u kutiji od strane ventilatora kad se gleda. A zadnja sajla ide na biranje smerova duvanja i njen kraj je na samoj kutiji. Uglavnom sagnes se ispred suvozaca i skines zastitu od dole i videces tunel od grejanja kao i ventilator i sve ce ti biti jasnije. Jedna napomena ako ti je popusio sundjer na klapnama opet od grejanja nema nista jer vazduh neci ici gde ga usmeris vec linijom lakseg otpora tj oko malog hladnjaka a ne kroz njega.
Ovo su na mojoj trojci klapne dok sam imao. Ja ih prelepio sa ovom trakom, a pre toga ocistio sundjer, ovo sam radio sve na licu mesta bez skidanja kutije, samo se skine tunel od ventilatora do kutije
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
 
Poslednja izmena: