Nekima je dzaba govoriti... uzeto sa prvog posta na ovoj temi :icon_rolleyes:
Stipe:
Mislim da ipak postoje i realni trgovci automobilima, ja nijesam dopustio da ti mail-ovi mene prijevare, ja sam se ljepo sa čovjekom čuo i on mi je dao svoju riječ da će mi dospremiti Q7 koji košta nevjerovatnih 15000 eur. zato što je neki čovjek umro u njemu, pa svi su tamo sujevjerni i ne žele vozit taki automobil... Ja dvije rate već uplatio Džonu iz Hudersfilda, po 5000 eur. preko Western Uniona. Pričali smo telefonom i u djecu mi se zakleo da će sve biti dopremljeno špedicijom jedne francuske kompanije... Čak mi je i sliku djece poslao na mail, ima preljepu dječicu i postali smo i prijatelji, čak me planira posjetit u listopadu sa dječicom jer je rastavljen sa suprugom... Kako ne kužite da nisu svi varalice i lopovi, meni čovjek nije čovjek ako pogazi riječ... Imam i slike Q7 koje mi je poslao na mail... Eto samo sam kazao svoje mišljenje, ja sjutra idem uplatit 3. ratu i onda mi stiže automobil... Pozdrav i žao mi je što su neki dečki nasjeli na neke lažne priče, jednostavno se točno zna da li je netko čovjek ili nečovjek...
35
Februar 05, 2010
miki:
E moj Stipe, pa to je klasicna prevara, ti nisi svjestan da kad uplatis tu 3. ratu da ce taj covjek jednostavno nestati. Pozdravi se sa svojih 15000EUR.
Nevjerovatno koliko si lakovjeran..., prosto nevjerovatno...
36
Februar 05, 2010