Član
sve se moze uraditi...i da bude isto kao da je auto doslo takvo iz fabrike...ja sam trazio da kupim takvog Passata...imaju ljudi u Novom Gradu cini mi se, sto rade takve stvari...meni su za Passata ovakvog trazili 800 KM...s tim sto sam ja morao naci i kupiti svu instalaciju koja se moze naci za 400-500 KM...a ima firma u Novom Sadu specijalizovana za takve stvari...oni uzimaju 1000 eura za mijenjanje...ali oni rade sav posao...tvoj posao je samo da im ostavis auto...oni sve nadju i zamijene u roku od 2-3 sedmice...po meni se isplati ovo raditi...ja nisam radio, zato sto taj Passat na koga sam naletio nije imao sve uredne papire, trebalo se previse ganjati oko toga pa smo ja i stari odustali...
btw...ovaj Passat sto ste stavili sa Marketa je po meni poskup...ja sam nalazio za 11 000 KM Passata iz 2004 god sa full opremom...
...a ako te bas interesuju ovakva auta, zna moj stari jednog momka sto prodaje takva auta...skoro je prodao Lagunu karavan iz 2003 god za 2500 eura!!!
btw...ovaj Passat sto ste stavili sa Marketa je po meni poskup...ja sam nalazio za 11 000 KM Passata iz 2004 god sa full opremom...
...a ako te bas interesuju ovakva auta, zna moj stari jednog momka sto prodaje takva auta...skoro je prodao Lagunu karavan iz 2003 god za 2500 eura!!!