Pregazene zivotinje do sada

Pregazene zivotinje do sada

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
E da, pre nekih 2-3 nedelje, vozio bajs ja i drug, izleti nam dazdevnjak ( vozili po sumi xD ) i ja vozio iza, i drug ga nije video i tacno ga sredi sa obadva tocka po sredini kicme, a ja izbegnem prednjim, i kako zakocim, zadnjim stanem pravo njemu na kraj repa.... Brzo pomerim bajs i njemu nista, a video sam kako je podleteo pod tockove, iskrivio se za 120 stepeni, a isto kao da je od gume, samo ode dalje u travu.... valjda znao da nismo namerno, pa se nije bunio :icon_smile:
 
Član
prije dvije noci sam sjedio pred kucom navecer oko 22. kad neki cuko naleti na mene, tako da je i mene i sebe iznenadio. :cool::):)
i pobjeze kad ode do ceste, (a pored moje kuce voze kao da ja autoput) kad cujem kocnice i na kraju puf. uradi ga.:icon_confused:
ja pridem do ceste vidim trag kocenja ali cuke nema.
Znaci da je prezivio.;)
 
Član
ja taman pregazio od komsijeneke kokose nam pojma jebi ga bilo bar 80 eura brzina jebi ih bit ce kokosa hahaha
 

LSD

Član
na listu sam dodao neku pticicu crvenu!izgrebala mi lak na karambolci tako da mi nje zao,otisla je u PM!130km/h :icon_twisted:
 
Član
badboy je napisao(la):
ja pticu puko sinoc mislim vrabac,ode mi vozacka eaj evo cuga brate ..zene mogu sve

7 mjesec kakoo sam polzio a evo pjan,sad kuci doso autom,i lizalo pokaza..kaze poslije 11,pjan 4.5 promila ,6 osoba u autu,60 vise oranicenja...sve ukupno 300 km kazne vozacka na minimala 1 mjesec i neki bodovi neisam zapamtio jeggbiga aj ccccccccua kauci sad pa sce cuujemo kad usatanem

Joj tek sam sad ovo vidio,haj što lažeš nas nego i sebe :lol:

Inače,samo sam kera udario prošle godine za 1 Maj,kočio,trubio,al džaba navalio pod auto i pobjegnem u drugu traku i samo ga zakačim,ružan osjećaj pravo,pogotovo kad zacvili,ovaj je odpuzao nekako mislim da je dobro prošao kako je moglo biti..
 
BHT Ovisnik
ne vozim pa nisam,samo jesam malog poskoka tek se izlego prije 2 godine sa biciklom,izgledao je mrtav,mada čisto sumnjam da je mrtav osto'
al zato jest meni pred kucom naletio neki caddy i samo mi krznu macku u glavu macka skoci,jedno 3x se okrenu i mrtva,a nigdje krvi nije bilo,al sto je najgore to mi dosad najdraza macka,malo prije neg je zgazena pojela 2 sarme i jednu patišpanju:icon_sad::)
 
Član
Ja za sada ni jednu hvala Bogu, al buraz jeste jednu macku pregazio, naravno ne namjerno... i udario jednog psa, prezivio je al mislim da je prilikom udara nogu ozljedio.:icon_cry:
 

Div

Član
Do sad samo dvije macke (molim Boga da tako ostane) nije dobar osjecaj nikako kad podleti pod tocak i ti ono sad ocekujes da se prikaze na retrovizoru sto prije i da pocne trcat opet kako god. :lol:
 
Član
1 golub

- vidio sam ga iz daleka i imao je polomljena krila, nisam namjerno htio kociti, a ni on nije bjezao tako da sam mu samo skratio muke

1 jez

- nisam ga mogao izbjeci, ali isao sam oko 40 km/h i nisam tockovima presao preko njega tako da mislim da sam ga samo zakacio za bodlje i prevrnuo.. nije ga bilo na tom mjestu kad sam se vracao 2 sata posle

Jednom sam isao oko 120 km/h i pas mi izletio u krivini, kad mi se auto nije prevrnulo.. Malo falilo da poginem, tad sam se stvarno prepao.. Na drugu traku sam bio presao, sreca nije bilo auta drugih..
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top