Član
bmwscaner je napisao(la):sa crvenom kockom pregazio 5-6 macaka 2 zeca ( koji su naravno zavrsili ispod peke ne macke vec zecevi da nebude zabune ) i kokica vrabaca i slicno i tu sam se uvjerio da bmw M tech I ima najtvrdji nastavak za branik nemoguce da pukne
sa plavim cabriom taman namontirao shadow line prednji lip dakle nesto sta je jako rijetko i nije jeftino i istu vecer sa curom idem na veceru kad macka na magistrali sto neko napisa gleda i smije se hahhaa i direkt pod auto prednji lip ode u 3 lijepe picke materine odma mi se zivot zgadio i dan poslije toga sam opalio kunu zlaticu ili je bjelica bila nesjecam se nisam je pitao kako se zove nije mogla do zraka doc jos kad sam je nogama isutao od zivaca sto mi je maglenku razbila
a sad sa crnom kockom uspio sam opaliti neku divlju zivotinju mi to ovde zovemo DŽUDŽAN jede jaja i pilice crno ima veliki rep nem pojma kako se to sluzbeno zove doslovce skocilo pred auto dakle bio mu je to smrtonosni skok u govna
e nedavno opalim macketinu neku sugavu ( citaj veliku) na preko 160 i polomim maglenku vezni lim navuce mi blatobran i napukne branik dakle 500 maraka stete nako bezveze
a da negovorim kolko sam zmija pregazio i onih zabetina glupih taman ko da jednva cekaju kad ce auto naici imas dojam ko da si na neku hegu naletio kad tamo zaba se razvratacila na putu hahaha
eto tolko od mene kad opet sta pregazim nadopisem
hahahahhah :lol: imal koja zivotinja da si je fulio??