RE: pozdrav svima
Pike_gti je napisao(la):
odlican seat felge vrhunske
svaka cast na autu leon je zvijer vjerovatno i moj sljedeci auto... gdje si radio cip tuning?? e da i jesil razmisljao slucajno o fr ili cupra braniku prednjem izgledao bi 200 puta zesce
pozz i samo nastavi ovako kultura...
Opet :icon_biggrin: hvala pike na lijepim komentarima...jeste, Leon je auto koje je baš po mom ukusu, a tako sam ga i sredjivo, malo po malo i bude to nešto :icon_smile: Ima dosta potencijala za tuning, a i linija mu je extra
Chip tuning sam radio preko Mladena ako ga znaš...Ubačen je OBD chip software i sada je tu negdje kao i 2.0 TDI recimo. Znači računam da je negdje izmedju 135 i 145 KS. Mogla je ta krivulja ići i malo više ali sam htio da bude u granicama (zbog životnog vijeka turbine) jer je auto za svakodnevne vožnje, a ne za trke. To sam radio prošle godine i evo prešao sam preko 20.000 km sa chipom i nijedne packe, sve je kako treba, a auto vuče neuporedivo bolje. Dovoljno je da kažem da je fabrički max. brzina bila 185-190 kmh, a poslije chipa sam vozio 210 kmh. To je extra poboljšanje.
FR i Cupra branik su isti, samo Cuprin donji dio (lip) je uvijek u crnoj boji, kao linija, ali oblik im je isti. A jesam, to mi se već neko vrijeme mota po glavi da to poručim, al eto nažalost, ne može sve doći na red. Sad ide i servis i registracija, al to je jedna od stvari koja mi je u planu
Nije loša stvar ni dodatak postojećem braniku od JE designa, 10 cm je široko i auto izgleda daleko niže i zajebanije s tim dodatkom. Minus je što nije neka razlika u cijeni u poredjenju sa cijelim FR branikom...al vidićemo