@ArminM Vidis da ti auto nije uredu... Vjerovatno ti dizne neko ekserom cistio hahaha Kako ce TDI uzeti preko 5.5L gradskeAk nevjerujes to je tvoj problem samo neznam kako tvoj toliko trosi ja najvise sto sam uspio je da nabijem 6l na 100km kad se zajebavam po gradu
1,4TDI ide bolje od audia 1.8i sa 90konja jesi ti siguran da si vozio 1.8i ili 1.6D?jock polo je zakon prije njega vozao audija 80 1.8i benzin ide bolje trosi 3 put manje
Ovo je 1.4TDI nije 1.9TDI ovaj trosi 4l po gradu a otvorene 2 Sto se tice Armine potrosnje sigurno mu je rezervoar supalj@ArminM Vidis da ti auto nije uredu... Vjerovatno ti dizne neko ekserom cistio hahaha Kako ce TDI uzeti preko 5.5L gradske
Koliko je polo za kesOvo je 1.4TDI nije 1.9TDI ovaj trosi 4l po gradu a otvorene 2 Sto se tice Armine potrosnje sigurno mu je rezervoar supalj
Zeznuo si i proizvodjaca sa potrosnjom, deklarisana potrosnja po papirima je u gradu 5.7 znaci idealni uslovi dodas jos na fabricu 1-2l i to je tokod mene isti motor samo starija verzija 6n2 isto ga testirao nasuo puna full gradska voznja presao 105 kilometara potrosio mi 5.5 litara
Ide samo 185 bice da mu kazaljka manje pokazuje moze on bar 200Koliko je polo za kes
A zamisli jos da stavi dizne od 1.9 TDI-a PD 96kW, one od 74kW ne ptopustaju dovoljno nafte i jos cipuje trosio bi jos manje a isao puuunooo boljeIde samo 185 bice da mu kazaljka manje pokazuje moze on bar 200
@ArminM Vidis da ti auto nije uredu... Vjerovatno ti dizne neko ekserom cistio hahaha Kako ce TDI uzeti preko 5.5L gradske
Ko bi to odrzao na cesti onda a sto se tice potrosnje prepolovio bi je manje bi mu gasa trebalo da postigne neku brzinuA zamisli jos da stavi dizne od 1.9 TDI-a PD 96kW, one od 74kW ne ptopustaju dovoljno nafte i jos cipuje trosio bi jos manje a isao puuunooo bolje