Član
RE: PONUDA??
poslusaj cojka neces pogrijesit...
ma dje trosi bolan...cccc...nemoj bacat komente ako ne znas i nisi siguran...
Pazi, e46ica je meni najljepsi i najbolji model kojeg je bmw izbacio...taj motor jest malo slab al to je njemu sasvim dovoljno...medjutim ako ti hoces neku jurilicu onda nemoj...jer ovaj to nije...a iskren da budem tvoj pasat nije puno brzi od njega...10 konja vise ima a dizlo...neko rece leti naspram tog bmw-a sto je pretjerano...sto se tice potrosnje s tim motorom neces imat problema i bit ces zadovoljan...max po gradu 8 litara na otvorenom litar manje...a vidim ovaj je sabran i lijep a ima i opreme...ja tu ne bi razmisljo ni sekunde...benga je za klasu bolja od tog passata...
Ti nisi svjestan sta pricas...ibretim se tvom lupetanju cijena...kako opadanje cijene bolan...i de nadji za 16000 bilo koju e46icu ja cu je odma uzet...a ti pricas o 320d koji je i skuplji i kao takvog ga neces naci ispod 20000...malo kuzni autopijace i cijene ovih vozila pa onda tvrdi to sto tvrdis sada...
bmwscaner je napisao(la):potrosnja kod e46ice se krece oko 8 litara tako da to nije ni lose tolko s tim da ima laksu sasiju od ostalih modela i ide dovoljno za svoju snagu i kubikazu
bmw je atraktivnije i kvalitetnije auto i duze ce ti drzati cijenu od pasata pa ti sad sta oces ali moj iskren savjet BMW
poslusaj cojka neces pogrijesit...
nismo je napisao(la):nije taj motor za BMW trosi a ne ide, dobro razmisli, probaj
ma dje trosi bolan...cccc...nemoj bacat komente ako ne znas i nisi siguran...
Pazi, e46ica je meni najljepsi i najbolji model kojeg je bmw izbacio...taj motor jest malo slab al to je njemu sasvim dovoljno...medjutim ako ti hoces neku jurilicu onda nemoj...jer ovaj to nije...a iskren da budem tvoj pasat nije puno brzi od njega...10 konja vise ima a dizlo...neko rece leti naspram tog bmw-a sto je pretjerano...sto se tice potrosnje s tim motorom neces imat problema i bit ces zadovoljan...max po gradu 8 litara na otvorenom litar manje...a vidim ovaj je sabran i lijep a ima i opreme...ja tu ne bi razmisljo ni sekunde...benga je za klasu bolja od tog passata...
ajdin_ze je napisao(la):Cijenom su tu negdje.Mozda da je pasat malo jeftiniji ali u sustini ja nebi ni pogledao to.Slab motor bez obzira ko sta rekao i to nemoze ici ni blizu kao pasat.Fabrickih felera bruka sa kojima sam se ja licno susretao i to bas 2001 godina.
Sto se tice 320d i on ima zamjerki i mana vise nego ovaj benzin.Mozda mnogi neznaju pa kazu ja bi njega ali ja ga nebi ni u snovima.Svaki model 99 do 2003 godine ima fabricki feler na radilici i samo je pitanje vremena kad i hocel uopste puknuti.Dosad sam ih vidio i cuo za bruku takvih.Radilica puca izmedju 3 i 4 klipa kao ziletom odrezana a to ti razveze osmijeh na licu od par hiljada.
Na 180 000 predjenih (rijetko koji da nema vec tu kilometrazu) originalnih naravno krece redom od alnasera,alternatora,bosch pumpe itd i cirkus zavrsava na nekih 250 000 kilometara.
Takodje uzmi u obzir i da ces sljedece godine ti opet moci za pasata uzeti otprilike iste pare dok na bmw gubis koju hiljadu sigurno.
Npr.
Prije godinu 320d je bio od 20 000 pa na gore.Sad ih ima cak i po 16 000.
Prije godinu pasat bio 15ak a i sad je 15ak(npr).
Ti nisi svjestan sta pricas...ibretim se tvom lupetanju cijena...kako opadanje cijene bolan...i de nadji za 16000 bilo koju e46icu ja cu je odma uzet...a ti pricas o 320d koji je i skuplji i kao takvog ga neces naci ispod 20000...malo kuzni autopijace i cijene ovih vozila pa onda tvrdi to sto tvrdis sada...