0.8% nije 8%... Do 1.5% nemas razloga za brigu... Kod mene je razlika oko 1.7% u odnosu na standardnu ljetnu gumu koja ide na auto, pa opet sve funkcionise kako treba... Ja sam mislio stavljati 17-ke, pa onda me nagovarali na 18-ke i na kraju stavim 19-ke... Na njima sam vec presao oko 9-10k km... Razlika u odnosu na standardne je ta sto ces osjetiti svaku neravninu na putu, kamencic, grancicu, bilo sta, ali to nije tako dramaticno da bi ti nesto puno ugrozilo udobnost... Jedino na sta mozes zaboraviti kada stavis velike feluge je makadam...Tu osjetis oblik svakog kamena ispod tocka... Jos sto je mene iznenadilo je to da veliku sirinu gume i mali profil prati pojava da ti auto ode svojim putem, odnosno, kad upadnes u kolotocinu od kamiona auto zna naglo povuci u stranu, tako da ces morati cvrsto drzati volan...
U sustini, moja preporuka ti je da nabacis 19-ke, jer je to mala razlika u udobnosti, a velika u izgledu... Ja da sam stavio bilo sta manje od 19-ki pokajao bih se... Jos nisam isao na servis da vidim stanje vjesanja auta, nesto me strah, ali ne bi to trebalo da se unisti puno brze nego sa obicnim tockovima....
19-ke rulz....