Član
ma sta ce mi bit mrsko.jedino ako budu zapekli sarafi dovucu ti ga pa sijeci.a stope mi djeluju nekako hrapavo.kako da uradim da budu sjajneDino je napisao(la):Ako ti bude mrsko da je skidas tj. sarafas dovuci ga u SA da je sjecnemo...
ma sta ce mi bit mrsko.jedino ako budu zapekli sarafi dovucu ti ga pa sijeci.a stope mi djeluju nekako hrapavo.kako da uradim da budu sjajneDino je napisao(la):Ako ti bude mrsko da je skidas tj. sarafas dovuci ga u SA da je sjecnemo...
Fiesta_Boy je napisao(la):hahaha ti se dino isprakso pravo samo bi da sijeces
igyracer je napisao(la):lagano uzmes vodobrusni najsitniji, neznam ti granulazu
hvala myx na savjetuMyX je napisao(la):igyracer je napisao(la):lagano uzmes vodobrusni najsitniji, neznam ti granulazu
granulacija 2000 ili ako mozes naci 3000 i ozezi, ali prije toga izvrsi farbanje u cjelosti i ne bih ti preporucio nanosenje bezbojnog laka preko obicne 2k akrilne boje, jer postoji mogucnost da ti taj lak nagrize boju i onda ti je sve uzalud, nego nakon sto izvrsis nanosenje boje, izvrsi brusenje vodo papirom pomenute granulacije (vodi racuna da ne skines boju do plastike) i nakon toga polir pastu u ruke, krpica i pichi sa poliranjem dok ne dodjes do sjaja....
sale je napisao(la):srce si
hahahahahMyX je napisao(la):sale je napisao(la):srce si
...samo da napomenem, preferiram djevojke, muskarci ne dolaze u obzir... No hard feelings