Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ma joj ne treba se natezati sa njima,otvoris i cao,koja je svrha dalje rasprave...u mom slucaju mene STVARNO nisu nista pitali,jedan je otvorio sam kasetu...i rovio...al mi nisu gepek dirali,ne znam sto???
Imam ja druga sto ima 16 godina i voza stalno auto,jednom su ga zaustavili i zavrseno je telefonskim pozivom.Od tad ga nijedan policajac nije pogledao.
Mene su kad je bio koncert Ljube na grbavici oko 1 sat iza ponoci dok sam cekao sestru na parkingu prisli sa svih strana njih oko 10 specijalaca i samo me opkolili doso jedan na prozor i kaze izlazi napolje... Ufatise me lupati neznam cime uglavnom samo sam cuo kako jedan otuda govori ostavi njega nije to taj i ostavise me onda jedan trazi saobracajnu a ja neznam ni gdje sam sve me boli jedva mu nadjoh dadoh i on pogleda vrati mi i kaze izvini greska i odose a ja polomljen dosla sestra zvala hitnu bio na pregledu ispalo lakse tjelesne povrede idi kuci i cao i nikom nista nikad nisam saznao razlog prebijanja niti sam sta uradio samo parkiran sjedio u autu
@JD neznam ni koji su bili a kamoli da ih tuzim da sam znao koji su nemoj misliti da ih nebi prijavio ali sta cu kad nemam pojma samo znam da su me namarali 3 dana nisam izlazio iz kuce
znam samo da jos uvijek se mozes zaliti iptf-u ili kako se vec zove ova eu policija ali i to je slabo moze samo dobiti premjestaj koliko sam informiran
Ma sta cu se zalit kad me prebiju. Nista time necu dobit. Al nek rade i to kad ima svakakvih debila, meni ne smeta ni da me prerove jer sam cist i legalan a ima debila i previse koje treba pofatati i prebiti.