u pravu si da ne mogu pretresati bez naloga al pokusaj im ne otvoriti sta kazu i ne pokazati im pa ces vidjeti zadrzat ce te dobiti nalog u roku pola sata-sat kad dobiju nalog ( a brzo dobiju)auto odvlace u stanicu i rastavljaju dio po dio pa kad nista ne nadju puste te a ti auto sastavljaj kako znasJD. je napisao(la):e ovako sto se tice policije, ne smiju te pretresati bez naloga. smiju ako imaju dojavu ili neki drugi opravdan razlog, inace ti ne smiju dirati auto.
mene su vise puta specijalci zautavljali i svaki put su trazili da im ja otvorim gepek, i da im ja otvorim ladicu ispred suvozaca jer oni to ne smiju dirati, nisu nista dotakli nego samo pogledali i osvijetlili sa lampom.
ako su policajci ne znaci da mogu provoditi zakon kako je njima ceif.
i slazem se da su specijalci puno puno kulturniji i normalniji od onih obicnih drotova.
almera_2.0_D je napisao(la):Ma tako oni imaju obicaj da zaustave radi nicega - rutinska kontrola ali su ti trebali reci razlog zaustavljanja... Gledaj ponedeljkom hayat oko 5 ima ona emisija jump street...
daki je napisao(la):Ma daj, kada bi se tako to radilo, suplja prica, nesmije ti nista rastavljat, tek tako, a i sve sto rastavi mora vratit kako je i bilo.
nissmo je napisao(la):u pravu si da ne mogu pretresati bez naloga al pokusaj im ne otvoriti sta kazu i ne pokazati im pa ces vidjeti zadrzat ce te dobiti nalog u roku pola sata-sat kad dobiju nalog ( a brzo dobiju)auto odvlace u stanicu i rastavljaju dio po dio pa kad nista ne nadju puste te a ti auto sastavljaj kako znas