emir_89 je napisao(la):ma ok je to sve legionaru, ali se pocelo pretjerivat i preseravat sa silnim "cenzurama"... dokle je doslo da se trajno banuju korisnici koji u PM posalju link nekog drugog foruma...
legionar je napisao(la):Ma negovorim ja samo za xenone, svi ste odavno na forumu i svi ste vidjeli da je bilo ddosta reklamiranja i onda ljudi postave post ispod htuning marketing i opominju al niko to nije ni 2% sljivio tako da sada brisu i banuju.
A ima i sada brisanja postova kad neko jedno prodaje pa posle neko drugi stavi to isto i odjednom nema tog jednog posta, npr kad se radi kad neko nesto trazi da kupi i onda 5 ljudi ponudi i ceka odgovor a sutradan ima samo 1 ili 2 posta, e to vec nije uredu nimalo a ima toga po forumu, i za to treba da se objasni, ja znam enkoliko primjera al da se tenzije ne bi bezeze diale necu o tome
nije bilo spama nikakvog i bilo je mojih 6-7 oglasai jucer su stavljeni oglasi, znaci..... ja sam svoje rekaoIGY je napisao(la):legionar je napisao(la):Ma negovorim ja samo za xenone, svi ste odavno na forumu i svi ste vidjeli da je bilo ddosta reklamiranja i onda ljudi postave post ispod htuning marketing i opominju al niko to nije ni 2% sljivio tako da sada brisu i banuju.
A ima i sada brisanja postova kad neko jedno prodaje pa posle neko drugi stavi to isto i odjednom nema tog jednog posta, npr kad se radi kad neko nesto trazi da kupi i onda 5 ljudi ponudi i ceka odgovor a sutradan ima samo 1 ili 2 posta, e to vec nije uredu nimalo a ima toga po forumu, i za to treba da se objasni, ja znam enkoliko primjera al da se tenzije ne bi bezeze diale necu o tome
hmm malo nekontam ovo oko brisana postova, gdje neko nesto nudi
cinjenica jeste da se postovi u oglasima cesto brisu, radi nepotrebnog spama, no licno ja kad brisem ostavljam sve ponude, za zamjene ili slicno, no kad autor teme nakon ponudzenog odgovori da nece, i da ide dalje to obrisem naravno, jer zasto da stoji i gomilaju se bezveze
nodi za potpis isto tako ima logican odgovor, svi potpisi koji su bili veliki i prije nego se smanjilo na ovo 30 slova, su ostali isti, niko nije te potpise ni smanjivao ni brisao
bas tako...zmayich je napisao(la):recite ba covjeku, i mene zanima, sutra cu ja stavit da prodajem neki k* i bice mi izbrisano jer neko iznad prodaje isto pa da njegovo prije ode??? jel u tome fazon???
zmayich je napisao(la):recite ba covjeku, i mene zanima, sutra cu ja stavit da prodajem neki k* i bice mi izbrisano jer neko iznad prodaje isto pa da njegovo prije ode??? jel u tome fazon???
ja nisam napisao ime moje avlije samo mobibizasa je napisao(la):zmayich je napisao(la):recite ba covjeku, i mene zanima, sutra cu ja stavit da prodajem neki k* i bice mi izbrisano jer neko iznad prodaje isto pa da njegovo prije ode??? jel u tome fazon???
brate bil ti dopustio da tvoj konkurent u tvojoj aviji otvori box i prodaje isti proizvod kao ti :icon_question:
ibizasa je napisao(la):zmayich je napisao(la):recite ba covjeku, i mene zanima, sutra cu ja stavit da prodajem neki k* i bice mi izbrisano jer neko iznad prodaje isto pa da njegovo prije ode??? jel u tome fazon???
brate bil ti dopustio da tvoj konkurent u tvojoj aviji otvori box i prodaje isti proizvod kao ti :icon_question:
TAXI je napisao(la):ja nisam napisao ime moje avlije samo mobibizasa je napisao(la):zmayich je napisao(la):recite ba covjeku, i mene zanima, sutra cu ja stavit da prodajem neki k* i bice mi izbrisano jer neko iznad prodaje isto pa da njegovo prije ode??? jel u tome fazon???
tako da nema potrebe da se komentarise i bilo koji k* sa se prica vise o tome
ja sa rekao svoje misljenje
nisu samo u oglasima bili xenoni i sociva sa xenonom
vec pa da nabrojim
maglenke golfIV, sportski volan, zmigavci, pokacalo renegade, rucica mjenjaca, set rucice.... itd
jel to u redu