GTi_Freak je napisao(la):jedina mana mu je sto je iz italije, tamo rjetko ko održava i ono naj osnovnije
knoxville je napisao(la):GTi_Freak je napisao(la):jedina mana mu je sto je iz italije, tamo rjetko ko održava i ono naj osnovnije
ehm..ne znam za to kako odrzavaju al' mislim da je ovaj bas pazen..znaci po servisnoj knjizici redovno servisiran..u kaseti sam nasao testove na ispusne gasove sad zadnji u januaru, papire od playera stopki lonca, racun za gume i jos nekih papira..doduse sve je na talijanskom xD znaci da je ipak vodio racuna..a ne ovdje trazis servisnu..ma joj znas nema to vako nako nije ni bilo
hvala svima![]()
olensoner je napisao(la):dobar peugeot, boja odlicna, jedino izduv i stopke mi i nisu bas po mjeri. A te price da se u italiji auta ne odrzavaju su za malu djecu, sve to zavisi kakav je vlasnik bio, ovaj mi izgleda ocuvano, bar meni, uglavnom nek je tebi sa srecom i puno km da predjes sa njim![]()
GTi_Freak je napisao(la):olensoner je napisao(la):dobar peugeot, boja odlicna, jedino izduv i stopke mi i nisu bas po mjeri. A te price da se u italiji auta ne odrzavaju su za malu djecu, sve to zavisi kakav je vlasnik bio, ovaj mi izgleda ocuvano, bar meni, uglavnom nek je tebi sa srecom i puno km da predjes sa njim![]()
nisam je ni reko da su bukvalno sva auta iz italije smece ali ih ima dosta dobar dio, onaj ko se bavi uvozom zna a ja znam iz iskustva zato to i kazem, posto ovaj ima dobru servisnu to je druga prica