hvala. hvala..nermin suljagic je napisao(la):Sretno druze,zela je to cuvao i vozio...kad kazem vozio mislim na to da ga je vozio kao sto mu to i samo ime govori,jer to auto je napravljeno za toga i mislim da probada ako ga peljas....
Prelijep autic,rekao sam vec zeli a i tebi cu
Chuza je napisao(la):Fina vozilica danas sam te sreo u Kiseljaku blicao sam ti
da ali gdje ovo mogu naci na netu .. ove su strava.. gdje da kupim, koliko kostaju i tako to ?DJ_M4rko je napisao(la):Vidim razmisljas o nekim felgicama ja mislim da bi mu ove sjele odlicno,to je moj prjedlog
adi187 je napisao(la):Isle bi ove uz rally look al bi moro i spustit da dodje do izrazaja
Meni tesko skontat da neko da onakvu alfu za ovak malo auto al et zanimljivo je i ovo
Fino i ova rora legla ja bas gledam temu od pocetka vidim onaj obicni izduv bas ti htio napisat stavi kakv nastavak il jos bolje kakv jap stay protocni lonac
shurda je napisao(la):dobra masinaa,, samo jedno pitanje ,,kolika je kilaza auta i kw koliko ima ako smijem da upitam
OggyBoy je napisao(la):shurda je napisao(la):dobra masinaa,, samo jedno pitanje ,,kolika je kilaza auta i kw koliko ima ako smijem da upitam
830kg, 120KS.
haha to bi bila ludost.. ono 1.0 podere sve zivo..Limpi je napisao(la):napravi naljepnicu 1.0 ili 1.2 pa zalijepi na sajbu i malo furaj tek ce se onda lijepit i krenut "preticat", kad ono ispali se sepet :lol:
830kg, 120KS.shurda je napisao(la):dobra masinaa,, samo jedno pitanje ,,kolika je kilaza auta i kw koliko ima ako smijem da upitam
shurda je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):shurda je napisao(la):dobra masinaa,, samo jedno pitanje ,,kolika je kilaza auta i kw koliko ima ako smijem da upitam
830kg, 120KS.
uhh dobar dobar to dere masine i do 200 ks:123: jel probao sa kadrijinom 16-kom tezi je 100-150 kg ali i 30 ks ima vise..tu je to negdje:icon_question:
VR6Boki je napisao(la):Oko 900 kg i 87 kW