PC se sam gasi bez razloga

PC se sam gasi bez razloga

to je tako reci stand by nista nije pusteni ni film ni igra .... i to sam sa rodjakom ispitivao temperature koja bude na kojoj se ugasi je normalna bila,skinut windows live updater i svi drajveri up to date ..
 
izmjeri pod opterecenjem.A za drajver nema veze sto je uradjen update .Pokusaj rucno uninstal i instaliraj novi.
 
izmjerim to sve sutra i ostalo sto mi je veceras receno pa javim rezultat ....valja se bacit malo u san valja na poso sutra...
 
Član
Temperature dobro izgledaju. Prelistaj malo dole, umjesto Information će pisati Error, probaj se sjetiti kada se sam ugasio, pa gledaj oko tog vremena i datuma (druga kolona), i naravno probaj da skineš najnovije ATI drajvere za svoju grafičku, kao što je predloženo.
 
maticna nevalja 100% dok je hladna radi sve ok cim mali porast temperature gubi spojeve ;)
testiraj svoje komponente na tudjoj maticnoj tipa skopcavaj jedno po jedno prvo ubaci processor pa probaj drugo graficku a ni napojna nije za bacit probaj i nju provjerit moze bit da nije i ona ok ;)
prvo sve testiraj onda donesi zakljucak nemoj ici ubrzano i bacat pare ne nosi u servis neces imat compa 20 dana garant nego ti to kod kuce istestiraj i na kraju ce biti do necega;)
daj Bože da je napojna mada je i matična sumnjiva ;)
 
dobro meni se "samo" resetuje....znaci moguce bi bilo otvorit napojnu pa provjerit kondenz....e to sutra ide na red posle posla valjda skontam kako je otvorit -:) haha
 
Top