Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
to je tako reci stand by nista nije pusteni ni film ni igra .... i to sam sa rodjakom ispitivao temperature koja bude na kojoj se ugasi je normalna bila,skinut windows live updater i svi drajveri up to date ..
Temperature dobro izgledaju. Prelistaj malo dole, umjesto Information će pisati Error, probaj se sjetiti kada se sam ugasio, pa gledaj oko tog vremena i datuma (druga kolona), i naravno probaj da skineš najnovije ATI drajvere za svoju grafičku, kao što je predloženo.
maticna nevalja 100% dok je hladna radi sve ok cim mali porast temperature gubi spojeve
testiraj svoje komponente na tudjoj maticnoj tipa skopcavaj jedno po jedno prvo ubaci processor pa probaj drugo graficku a ni napojna nije za bacit probaj i nju provjerit moze bit da nije i ona ok
prvo sve testiraj onda donesi zakljucak nemoj ici ubrzano i bacat pare ne nosi u servis neces imat compa 20 dana garant nego ti to kod kuce istestiraj i na kraju ce biti do necega
daj Bože da je napojna mada je i matična sumnjiva
Meni se nekontrolisano resetovao, blokirao....nekad 5 min po 3x a nekad je gulio po cijeli dan. Srecom zamijenio sam ga, kasnije mi rodjak koji ga je uzeo rekao da su kondenzatori pocrkali.
dobro meni se "samo" resetuje....znaci moguce bi bilo otvorit napojnu pa provjerit kondenz....e to sutra ide na red posle posla valjda skontam kako je otvorit - haha