pay pal

pay pal

IGY

Član
esso_sa je napisao(la):
IGY je napisao(la):
i jos nije omoguceno da sa interneta preko pay pala se uplate pare na nas pay pal, mi mozemo ali nama ne mogu

Nije za besplatni Paypal account ali jeste za Premium koji se placa oko 1.5 USD mjesecno ja mislim ;)

onda ova u banci nema pojma, jos je ja fino pitam ima li neke razlike ako bi se prebacio na premium..... kaze ona sve je to skoro pa isto....

Član
:)

ja isao u nekoliko banaka i veze niko nema.

Jedna mi kaze sta ce ti to,otvori obicni devizni racun :)

Da li ti esso ikoga znas da je preko premiuma primio online uplatu u BiH ?

Član
IGY je napisao(la):
esso_sa je napisao(la):
IGY je napisao(la):
i jos nije omoguceno da sa interneta preko pay pala se uplate pare na nas pay pal, mi mozemo ali nama ne mogu

Nije za besplatni Paypal account ali jeste za Premium koji se placa oko 1.5 USD mjesecno ja mislim ;)

onda ova u banci nema pojma, jos je ja fino pitam ima li neke razlike ako bi se prebacio na premium..... kaze ona sve je to skoro pa isto....

Trebao si joj postaviti pitanje, a sta to skoro podrazumjeva? :D

Član
Ja sam pitao paypal a ne banku i ljudi fino rekli ne moze, iz BIH se samo moze placati a ne i primati uplate, zato sto oni ovo podrucje jos uvjek smatraju visoko rizicnim i bla bla bla, moci ce jako brzo dok se bla bla bla i ovo i ono i tako to i ..... i zao im je ali ne moze i hvala vam na vasem pitanju :D

A banke ne zelim da imenujem ali ovako je islo:
Dobar dan, dobar dan, da li se preko vasih kartica moze placati i dobijati uplate iz inostranstva a putem pay pala ?
Preko deviznog racuna moze samo je potrebno da otvorite devizni racun i posaljete te i te podatke osobi koja vam treba uplatiti novac, provizija je toliko na toliko ....
A moze li preko paypala - internetski ?
A sta vam je pay pal ? Preko interneta ne moze, ne radimo to.
Hvala dovidjenja.

Druga banka:

Isto pitanje ?
Ne moze jos ali radimo na tome.
I onda standardna prica o deviznom racunu...

Treca banka razgofor sa sefom filijale:
Isto pitam.
Kaze pa ja mogu preko moje kartice koju sam otvorio u nasoj filijali u Njemackoj pa jedino da nadjes nekog tamo da ti otvori tamo racun onda moze.

???
Super, hvala i dalje sam odustao.

Ali nije losa ideja.

Nadjes nekoga vani da ti otvori racun i uzme karticu i na tu karticu otvoris paypal nalog i rjesio si sve.

Član
SM chip tuning je napisao(la):
:)

ja isao u nekoliko banaka i veze niko nema.

Jedna mi kaze sta ce ti to,otvori obicni devizni racun :)

Da li ti esso ikoga znas da je preko premiuma primio online uplatu u BiH ?

Nazalost ne tako da ti i ne mogu potvrditi 100% da to fakat moze... Na t informaciju sam davno naletio kopajuci nesto po PayPalu